Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

IC Rulesbook (Swedish version)

Dec 8, 2018
IC Rulesbook (Swedish version)
 • De Officiella reglerna för IcicleCraft
  ~Skriven av Drakeflyte (översatt av Cetec, KateTheAwesome, och astrotrain24)

  Liten lista över reglerna:

  • Ingen griefing (förstöra eller ändra andra spelares egendom)
  • Inget spam/annonser
  • Inga överdrivna versaler
  • Inga modifieringar eller fusk
  • Använd inte stötande språk
  • Stjäl inte
  • Fråga inte efter saker
  • Be inte om att få en position
  • Fråga inte efter att bli teleporterad
  • Använd sunt förnuft
  • Ha kul på IC

  Regel 1: Ingen Griefing (Förstöra eller förändra andra spelares egendom)!
  Det betyder att, inte bryta block eller saker som tillhör av andra spelare, förstöra byggnader hos andra spelare genom placerade block på spelarens egendom utan deras samtycke. Vi är inte en server som tillåter stölder eller förstörelse.

  Regel 2: Inga modifieringar eller fusk!
  Klient modifieringar, särskilt de som ger dig en orättvis fördel över andra spelare eller underminera överlevnadsaspekten hos servern, dessa är inte tillåtna!

  Regel 3: Använd inte stötande språk!
  Använd inte stötande språk på servern. Det är ohyfsat, onödigt och kommer sannolikt att göra dig opopulär. Detta inkluderar rasistiska, sexistiska, och homofobiska kommentarer!

  Regel 4: Stjäl inte!
  Spelare lägger ner mycket tid på den här servern för att få saker och block de behöver. Ta inte något från någon, såvida de uttryckligen ger dig tillåtelse att gör detta! Stulna saker omfattar också djur!

  Regel 5: Fråga inte efter (skapade) saker!
  Vi är en överlevnadsserver! Vilket betyder i grund och botten, om du vill ha något måste man ge sig in i vildmarken för att få det. Du kan antingen byta saker med andra spelare, på marknaden eller i admin butiken.

  Regel 6: Be inte om att få en position!
  Vi har ett starkt arbetslag bestående av spelare från alla tidszoner. Om vi vill utöka vårt arbetslag av någon anledning, kommer den spelaren som har vårt intresse att bli informerad.

  Regel 7: Fråga inte om teleportering!
  Be inte någon från Admingruppen att bli teleporterad till en viss spelare eller till en viss plats. Fråga inte överdrivet många gånger till en spelare för att komma dit du vill åka. Notch gav dig ben, vår server ger dig en dynamisk karta (DynMap). Använd dessa!

  Regel 8: Ingen annonsering, Spamming eller Överdriven användning av stora bokstäver!
  Inte annonsera eller upprepa dig själv om och om igen eller överdriven användning av stora bokstäver! Det är onödigt och kommer garanterat att antingen få dig att bli stum eller att få fängelsetid.

  Regel 9: Använd sunt förnuft!
  Nu när grunderna har lagts ut, förväntar vi att du använder sunt förnuft i frågor som inte omfattas av dessa regler. Om du är osäker, fråga samhället!

  Regel 10: Ha kul på IC!
  Vi vill att detta ska vara en plats för människor att spela spelet, träffa vänner, bygga otroliga saker och ha kul. Ditt samarbete uppskattas. :)

  ~IcicleCraft Teamet
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice